dimarts, 19 de març del 2013

La comissió d'excursions de pares i mares informa...

Per la sortida del diumenge que ve, per anant fent boca per la caçotada quedem a:

A les 11 de la plaça St Pere, podeu deixar els cotxes a l'aparcament de la Devesa, caminarem direcció St. Daniel fins a trobar la primera font, la del Bisbe. Girarem a la dreta cap al passeig arqueològic. Llavors baixarem fins a torbar la font d'en Pericot. Seguirem direcció al camí vell dels Àngels i tranquem a la dreta per anar a trobar la font d'en Fita. Seguim el mateix camí fins a la font delsLleons, ja dins les Gavarres- Tot seguit girem per tornar a la Vall de St. Daniel i seguir una pista forestal que ens portarà finalment a la font del Ferro on els Pioners i Caravel·les ens prepararàn uns fantàstics Calçots!




EXCURSIÓ A FER IGLÚS 30/03/2013

La propera sortida que preparem els pares serà per anar a la neu a fer iglus.
Com que hi ha problema de dates (compromís caps i calçotada), i no podem allargar-nos molt en el temps, la data que proposem és el 30 de març, ja sabem que és setmana santa però no pot ser cap altre dia. El que quedar per confirmar és on seria, segurament Nuria.
En vistes de mirar quin preu ens sortiria marxar amb autocar i el cremallera de Núria  us passo un arxiu on poseu els que veniu.

Recordeu sortida es pot apuntar qui vulgui, sigui del cau o no, en el següent enllaç:


Gràcies

Marta  i Ferran